אברהם

אי חיבור חשמל זמני לאתר בניה

אני קבלן שבונה 24 יח"ד בהרצליה. הזמנתי חיבור חשמל זמני (3*125A) לאתר ב-10.21 (לפני יותר משנה ו-8 חודשים!!!), ועדיין לא חיברו אותי לרשת החשמל בטענות שונות ומשונות (הטיעון האחרון (מבין רבים אחרים קודמים) הוא שלא מוצאים את הכבל ברחוב וצריך לחפש בתוכניות הארכיון...) החל מחודש 06.22 אני עובד עם גנרטור בשכירות חודשית, ומשלם עבורו גם בגין צריכת הסולר. סך ההוצאות עד כה בגין הגנרטור והסולר יותר מ-200,000 ש"ח! ועדיין אין צפי לחיבור חשמל זמני לאתר... (מיותר לציין ששולם כל החשבון לחיבור חשמל זמני (בהתחלה מקדמה 10% ובהמשך השלמה ל-100% ע"ס כ-19,000 שח)) האם אפשר לתבוע את ח"ח בגין הנזק הכספי הישיר(200,000 ש"ח) , והנזק העקיף (אי יכולת להפעיל הגנרטור לפני השעה 07:00 ואחרי השעה 19:00), דבר שמנע מאיתנו עבודה במשמרות ובשעות שמעבר לשעות 07:00-19:00.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אברהם שלום, בטרם הגשת תביעה, אמליץ לך תחילה לפנות במכתב פניה דחוף לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל במטרה להבין את עמדת חברת החשמל. ניתן לפנות אליהם גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ