ליהי גוטמן

כבל חשמל עילי מעל קרקע פרטית המפריע לבניה

בחלקה הפרטית שלנו המיועדת למגורים עובר כבל מתח חשמל מעמוד הרחוב לביתו של השכן (בית מוזנח ולא בשימוש), רשת העמודים והתקנת הכבלים נעשתה ללא הסכמת הבעלים (שזה אנחנו), הכבל מפריע לנו לנצל את הזכויות הקנייניות שלנו למרות שקיבלנו היתר בניה, הכבל נופל על גג הקומה השנייה בבניין. פנינו לחברת החשמל והם טוענים שאנחנו צריכים לשלם על ניתוק הכבל האם חברת החשמל יכולה לבצע עבודות בקרקע פרטית ללא הסכמת הבעלים ? ומי אחראי על התשלום ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ליהי שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ