ארז יוניוב

עמוד חשמל עם שנאי צמוד לחומה בבית פרטי

האם יש עילה לבקש מחברת חשמל לשנות את מיקום העמוד. העמוד צמוד לחומה ובמרחק של כארבעה או חמישה מטרים מהבית עצמו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ארז שלום, ישנם מספר תנאים שבגינם הנך רשאי לדרוש מחברת החשמל להעתיק עמוד חשמל ללא חיוב (לדוגמא, קרינה מהעמוד, מועד הצבתו (לפני או לאחר רכישת הבית), מרחק מקו הבניין ועוד). אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ