גלזמן איריס

חיוב חשבון חשמל כמה שנים אחורה

מונה של חברת חשמל שבתוך מקלט שנקרא המון שנים בהערכת חיוב הותקן מונה מרחוק ויש חיוב של עשרות אלפי שקלים, האם זה תקין? כמה שנים אחורה זה בסדר? האם על בעל המקלט היה לעדכן את הנתונים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

איריס שלום, עקרונית, ככל ולא קיימת מניעה לגשת למונה, על חברת החשמל לקרוא את המונה לפחות אחת ל12 חודשים. אמליץ לך בעניינך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ