משה..

העתקת עמוד חשמל שנמצא בשטח הגינה [שמוצמדת לדירה]

שלום רב, ב"ה קניתי דירה עם גינה 110 מ"ר [צמודה לדירה בטאבו], בפינת הגינה [כמובן בתוך השטח של הגינה] יש עמוד חשמל, פניתי לחברת החשמל וביקשתי שיעתיקו אותו מהשטח הפרטי שלי, בתגובה הם אמרו לי שיש להם אישור עירייה לגבי מיקום העמוד. האם נכון לתבוע [בתביעות קטנות בתביעה אחת] גם את חברת החשמל וגם את עיריית ירושלים שיעתיקו את העמוד מהשטח הפרטי שלי? אודה לתשובה, משה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

משה שלום, ככלל, ככל והעמוד היה קיים עוד בטרם רכשת את הדירה, וחברת החשמל התקינה את העמוד לאחר קבלת האישורים הרלוונטים, אזי הסיכוי להעתיק את העמוד כך שחברת החשמל תשא בעלויות העתקה הוא קלוש. מציע לבחון מול חברת החשמל את עלויות העתקה על חשבונך. בברכה, עו"ד פרץ