צופית

שריפת כבל הזנה ראשי+נזק ללוח חשמל ראשי

בעקבות תאונת עבודה של מנוף שפגע בכבלי החשמל הראשי באזור הבית שלי, כשחברת חשמל החזירה וביתי את החשמל , נשרף כבל הולכת החשמל מהפילר ועד הלוח הראשי, וגם נגרם נזק ללוח הראשי, ככה שהייתי צריכה להחליף את הכבל+הלוח+2 מכשירי חשמל שניזוקו. העלות הכוללת של הכל הסתכמה בכ32אף ש"ח כולל מעמ חברת חשמל עונה לדרישתי לפיצויים שהמקרה שלי לא מזכה בפיצוי בהתאם לאמות המידה שלהם. איך אני יכולה לתבוע מהם את עלות הנזק ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

צופית שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לרשות החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט שלהם. בברכה, עו"ד פרץ