משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלשריפת כבל הזנה ראשי+נזק ללוח חשמל ראשי

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

שריפת כבל הזנה ראשי+נזק ללוח חשמל ראשי

צופ
צופית

בעקבות תאונת עבודה של מנוף שפגע בכבלי החשמל הראשי באזור הבית שלי, כשחברת חשמל החזירה וביתי את החשמל , נשרף כבל הולכת החשמל מהפילר ועד הלוח הראשי, וגם נגרם נזק ללוח הראשי, ככה שהייתי צריכה להחליף את הכבל+הלוח+2 מכשירי חשמל שניזוקו. העלות הכוללת של הכל הסתכמה בכ32אף ש"ח כולל מעמ חברת חשמל עונה לדרישתי לפיצויים שהמקרה שלי לא מזכה בפיצוי בהתאם לאמות המידה שלהם. איך אני יכולה לתבוע מהם את עלות הנזק ?

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: צופית)

צופית שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לרשות החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט שלהם. בברכה, עו"ד פרץ