לירון

עבודות חשמל שלא יכלו לבצע (העיריה לא אישרה)

שלום, בעלי שילם לחברת חשמל 7700 ש"ח עבור הזמנה לחיבור חשמל בחנות שלו, שבסופו של דבר העיריה לא אישרה לבצע. החברה מוכנה להחזיר רק 3700 בטענה שהושקע זמן בתיכנון ושהעירייה פסלה זו לא אשמתם. האם זו טענה הגיונית? הם לא אמורים לדעת מראש מה יאושר ומה לא? דבר שני- אנחנו רודפים אחרי ההחזר הזה כבר למעלה מחצי שנה, והם מורחים אותנו, שלחו את הצ'ק לכתובת אחרת ועוד. חשבנו לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות. האם יש טעם לעשות זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

לירון שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ