ניקול

חוב להוצאה לפועל וחברת חשמל

שלום לפני כשנתיים חייתי בדירה והשוכר כנראה לא החליף את הפרטים שלי בחברת חשמל לאחר שעזבתי , היום אני מקבל אזהרה בתביעה על סכום של 6,800₪ מחברת חשמל וההוצעה לפועל , אין לי את חוזה השכירות כדי לגשת איתו לחברת חשמל וממש אין באפשרותי לשלם סכומים כאלה מה באפשרותי לעשות ? אשמח למענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום ניקול, מציע לך לפנות למשכיר ולבקש את הסכם השכירות. בשלב כזה או אחר, תצטרכי להוכיח את מועד עזיבת מקום הצרכנות. בברכה, עו"ד פרץ