הראל לוי

פיצוי בגין נזק לטלויזיה

ככה ליפני בערך כשלושה חודשים היה לנו בבניין שלושה פעמים הפסקת חשמל בערב וכניראה כתוצאה מזה נהרסה לי הטלויזיה הכרטיס מסך כניראה נהרס פניתי לחברת החברת החשמל והם בשיא חוצפתם כתבו לי שלאחר בדיקה שעשו לא היה הפסקת חשמל באותו יום. וזה לא נכון השאלה מה אני יכול לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

הראל שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ