אבינועם

כבל חשמל בתוך הבית שלי שעובר לשכנה

האם יש תשובה או פתרון? כבל של חברת חשמל עובר בתוך הבית שלי אל תוך הבית של השכנה ומשרת אותה.. אני באמצע שיפוץ והכבל (שלא ידעתי על קיומו) מפריע לשיפוץ האם ניתן לחייב את חברת חשמל או את השכנה להוציא את הכבל מדירתי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אבינועם שלום, התשובה העקרונית לשאלתך היא שלא ניתן לחייב את חברת החשמל. יחד עם זאת, ייתכן וחברת החשמל משיקוליה שלה תסכים להזזת הקו מביתך. ניתן לפנות לחברת החשמל באמצעות נציבות תלונות הציבור באתר האינטרנט שלהם. בברכה,