משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלמונה חכם היה בר ניוד וכרגע לא

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

מונה חכם היה בר ניוד וכרגע לא

מאו
מאור חלץ

מזה 4 חודשים חברת החשמל מנעה ממני להתנייד לחברת חשמל מתחרה בשל הגדרת המונה החכם שלי כלא בר ניוד, לאחר 4 חודשים של מלחמות, המונה הפך לבר ניוד, ו-4 ימים לפני מועד המעבר חברת החשמל החזירה אותו ללא בר ניוד, הנושא פוגע בי כלכלית בשל ההנחה של 20% שהייתי זכאי לקבל בחברה החדשה ובשל עוגמת הנפש על הטרטור של החודשים הללו. אשמח לדעת האם זה בר תביעה ולהתקדם לכך.

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ

מאור שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ