מאור חלץ

מונה חכם היה בר ניוד וכרגע לא

מזה 4 חודשים חברת החשמל מנעה ממני להתנייד לחברת חשמל מתחרה בשל הגדרת המונה החכם שלי כלא בר ניוד, לאחר 4 חודשים של מלחמות, המונה הפך לבר ניוד, ו-4 ימים לפני מועד המעבר חברת החשמל החזירה אותו ללא בר ניוד, הנושא פוגע בי כלכלית בשל ההנחה של 20% שהייתי זכאי לקבל בחברה החדשה ובשל עוגמת הנפש על הטרטור של החודשים הללו. אשמח לדעת האם זה בר תביעה ולהתקדם לכך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מאור שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ