משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמליצור חשמל במערכת סולרית

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

יצור חשמל במערכת סולרית

שיר
שירלי

יש לנו מערכת סולרית שמיצרת חשמל מועברת לחברת החשמל כל תקופה של בערך 60 יום חברת חשמל מחייבת אותנו בחשבל שצרכנו ומזכה אותנו בחשמל שייצרנו. בפעם הזו חברת חשמל לא זיכתה אותנו בכל החשמל שייצרנו בטענה שחלק מהחשמל שאנו מייצרים אנו משתמשים בלילה. וזאת על אף שלא ניתן להשתמש בחשמל שאנו מייצרים והיא מועברת ישירות לחברת חשמל. מה עלינו לעשות?

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: שירלי)

שירלי שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ