משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

רעש חשמלי מעמוד חשמל

רחל
רחלי מ

אני סובלת מזה מעל חודשים מבעיה נוראית של רעש חשמלי בתוך הבית מין צפירה ללא סוף חשמלאים אמרו שזה מעמוד חשמל אבל לא רוצים לתת חוות דעת לחברה אני לא יכולה להיות בבית לא לתפקד זה עינוי נוראי השכנים כאן מבוגרים בבניינים ולא שומעים חזק את הרעש אני כן עיריה החברה להגנת הסביבה וחברות החשמל ניפנפו אותי היות ואני גרה בדרום ת''א ואני נתמכת ביטוח לאומי מטפלת וגרה עם אמא אני סובלת סבל נוראי ואין פתרון אחים שלי לא יכולים לארח אותי אצלם כי אין מקום אני מסתובבת באחוב עד שאני נופלת חוזרת לסיוט בבית של רעש חשמלי נוראי אני צריכה מכתב לחברת החשמל לתיקון מידי של חברת החשמל

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: רחלי מ)

רחלי שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ