מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

דרישה לתשלום חוב בגין צריכת חשמל שלא כדין

מאי
מאיר עשת

קבלתי דרישת תשלום מחברת חשמל בנוגע לשבח, לפני כשנתיים החליפו לי מונה חמונה חכם, וכעת אחרי שנתיים חברת החשמל מודיעה לי כי בזמן החלפת המונה הם גילו במונה תלת פזי פאזות הפוכות ולכן הם מחייבים אותי בסכום של 1476.96 למרות שלפי דבריהם לא נגרם להם שום נזק, המונה מותקן ברחוב בסילר נעול של חברת החשמל, ובזמן ההחלפה עמדתי ליד הטכנאים והם לא התלוננו על תקלה או חיבור לא נכון. החיבור הזה נעשה על ידי חברת החשמל לאחר שבזמן שיפוץ בקשתי מהם להעביר את המונה לרחוב כדי שלא יטרידו אותי לצורך קריאת המונה. בחשבון שהם שלחו לי מופיע סכום של הוצאות משרדיות בערך של 422.50 פלוס מעמ וכן סכום עבור טיפול בחיבור בערך של 833 שקל למרות שהם הגיעו להחליף מונה ולא עשו שום פעולה נוספת. מה אפשרויות הפעולה שלי מולם? בתודה מאיר

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ

מאיר שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ