אבי

הפרשי תשלום

שלום רב אני גר בבניין חדש בן שנתיים, חב' חשמל לא ביצעה לאורך תקופה זו קריאת מונה{משום שהארון נעול,לטענתם היו בקשר עם חב' הניהול אולם אנו הדיירים לא היינו מעורבים ומיודעים} ושלמתי לפי הערכה סבירה לפי שימוש וסכום ששילמתי בעבר, לאחר כשנתיים בוצעה קריאה ונתבקשתי לשלם הפרשים של 10000 שח אומנם פרסו לי אך בשלב זה איני יכול כבר לבדוק מדוע ההפרשים כה גבוהים - או לצמצם צריכה בזמן אמת - האם ניתן לדרוש מהם החזר כלשהו עקב רשלנותם

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אבי שלום, לצערך, במקרה דנן, לא ניתן לומר כי חברת החשמל לא התרשלה. לידיעתך, על מנת למנוע אי נעימויות בעתיד, אתה יכול להתקשר למוקד חברת החשמל ולמסור קריאת מונה וחברת החשמל תחייב אותך בהתאם לקריאה. בהצלחה, עו"ד שי פרץ