מורן

חשבון חשמל עיסקי ולא ביתי

לפני כ- 10 שנים קניתי בית והעברתי את החשמל והמונה על שמי במשך השנים גרתי בבית ולא ניהלתי שום עסק מביתי, בחודש זה השכרתי את הנכס שלי והתברר שכל השנים שילמתי חשמל עיסקי ולא ביתי, כמובן שלא ידעתי זאת אף אחד לא שאלו אותי ולא באו לבדוק, אני עובדת כ- 15 שנה באותו מקום ובטח שלא ניהלתי שום עסק בביתי . האם זכותי לדרוש החזרים רטרואקטיבי על כל השנים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מורן שלום וחג שמח! ברמה העקרונית, הנך זכאית להפרשי צריכת החשמל שחברת החשמל גבתה ביתר, אך לפני כל דרישה ו/או תביעה מצדך לחברת החשמל, אני ממליץ להיוועץ עם עו"ד המתמחה בתחום. בהצלחה!