אבי

מוצרי חשמל מתקלקלים אחד אחרי השני

שלום רב, אשמח לעצתך: לפני כשנה משפחתנו עברה לדירה חדשה בשכירות (מדובר על בניין דירות חדש). מאז שעברנו החלו מכשירי החשמל להתקלקל בזה אחר זה: מכונת הכביסה, המיבש, המקרר, הטוסטר, המיקרוגל, הקומקום וכן הלאה.. מיותר לציין את העלות של כל התיקונים... ברור לנו שמשהו באירועים הללו לא הגיוני מכיוון ששנים לא נתקלנו בסדרה כזו של קלקולים.. פנינו לבעלי הדירה כדי שיעמיד חשמלאי שיבדוק את מערכת החשמל בבית אך הוא מסרב. נשמח לעזרתך, מה ניתן לעשות??? זה בלתי סביר וההוצאה לחשמלאי שיתן את חוות דעתו ואולי יעלה משהו בחכתו גם בעייתית. האם ניתן לבקש משהו מחברת החשמל ?? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אבי שבוע טוב וחג שמח! מאחר ומדובר במספר "אירועים", שככל הנראה, גרמו למכשירי החשמל להינזק, יהיה לך קושי לדרוש מחברת החשמל פיצוי. הסיבה לכך היא שחברת החשמל דורשת שתנקוב בתאריך מדויק (גם אם תרחיק לשבוע/שבועיים מסויימים זה בסדר) שבו ניזוקו מוצרי החשמל. אם הינך משוכנע כי אכן מדובר בנזקים שנגרמו בשל מעשה או מחדל של חברת החשמל, הייתי מציע לך לפנות לחשמלאי מוסמך/מומחה בתחום , לקבל את חוות דעתו ורק לאחר מכן לשקול תביעה נגד חברת החשמל ו/או המשכיר. בהצלחה!