משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

תביעה להזזת פילרים

אופ
אופיר

שלום, בנינו בניין קטן שבו חנויות ומעל דירות במקום בניין ישן שהיה בבעלותנו. בצמוד לבניין הישן (בשטח ציבורי) היו מונחים פילרים רבים בין היתר של חברת חשמל והעירייה (מרכזיית תאורת הרחוב ליתר דיוק). כעת כשבנינו בניין חדש הפילרים חוסמים למעשה כניסה לחנות ומכערים את הבניין בצורה קיצונית. שאלתי היא האם ניתן להגיש תביעה כנגד חברת חשמל על מנת שיזיזו את הפילרים? ברור לי שהם יטענו שהם היו שם אבל בכל זאת עם קצת הגיון ניתן לראות שזה ממש מטרד. כשפניתי אליהם הם אמרו שהם מוכנים להזיז אבל דרשו סכומי עתק.

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: אופיר)

אופיר שלום, תשובת חברת החשמל איננה מפתיעה אותי. יש צורך במציאת עילה ממשית לצורך הזזת הפילרים, אחרת תאלצו לשאת בעלויות ההעתקה. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ

RE:RE:
אופ
אופיר(נכתב ע"י: עו"ד שי שמואל פרץ)

אשמח לדעת מהי עילה ממשית ? האם קרינה שפולט הפילר? מה עוד יכול לסייע לי להתמודד מול הגוף הענק הזה?

RE:RE:RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: אופיר)

אופיר שלום, האם הפילר מפריע לתנועת רכבים? בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ

RE:RE:RE:RE:
אופ
אופיר(נכתב ע"י: עו"ד שי שמואל פרץ)

הפילר אינו מפריע לתנועת כלי רכב היות והרחוב הוא מדרחוב. אם תרצה אשמח להעביר אלייך תמונה במייל ואולי גם לקבל ממך יותר פרטים לגבי ייצוג בעניין הנ"ל. בתודה, אופיר