אופיר

תביעה להזזת פילרים

שלום, בנינו בניין קטן שבו חנויות ומעל דירות במקום בניין ישן שהיה בבעלותנו. בצמוד לבניין הישן (בשטח ציבורי) היו מונחים פילרים רבים בין היתר של חברת חשמל והעירייה (מרכזיית תאורת הרחוב ליתר דיוק). כעת כשבנינו בניין חדש הפילרים חוסמים למעשה כניסה לחנות ומכערים את הבניין בצורה קיצונית. שאלתי היא האם ניתן להגיש תביעה כנגד חברת חשמל על מנת שיזיזו את הפילרים? ברור לי שהם יטענו שהם היו שם אבל בכל זאת עם קצת הגיון ניתן לראות שזה ממש מטרד. כשפניתי אליהם הם אמרו שהם מוכנים להזיז אבל דרשו סכומי עתק.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אופיר שלום, תשובת חברת החשמל איננה מפתיעה אותי. יש צורך במציאת עילה ממשית לצורך הזזת הפילרים, אחרת תאלצו לשאת בעלויות ההעתקה. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ

אופיר

אשמח לדעת מהי עילה ממשית ? האם קרינה שפולט הפילר? מה עוד יכול לסייע לי להתמודד מול הגוף הענק הזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אופיר שלום, האם הפילר מפריע לתנועת רכבים? בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ

אופיר

הפילר אינו מפריע לתנועת כלי רכב היות והרחוב הוא מדרחוב. אם תרצה אשמח להעביר אלייך תמונה במייל ואולי גם לקבל ממך יותר פרטים לגבי ייצוג בעניין הנ"ל. בתודה, אופיר