א.

עקירות שתי שניים לחסוי במוסד

יש לי אח חסוי במוסד, אני האפוטרופוס, בשבוע האחרון בוצעו לו שתי עקירות שיניים טוחנות אחוריות, ללא ידיעתי, ללא שום צילום מקדים, באופן שנראה שרירותי עקב תלונתו על כאבים. יש לציין שבפגישות קודמות שלו עם הרופא, הוא התלונן על כאבים והרופא התעלם, כמו כן הרופא לא נתן שום רמז על כך שיש בעיה המצריכה בעתיד עקירה. אגב הרופא שיניים הנ"ל אינו סבלני. האם יש כאן עילה לתביעה. ולו בגלל שלא ידעו אותי, האפוטרופוס.

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום א. כעיקרון, לאדם רגיל יש ליידע אותו לפני כל הליך רפואי האמור להתבצע בגופו, במקרה זה , אני מציע שתפנה לפורום אפוטרופסות בהצלחה