ענבר

טיפול ארוך מדי

שלום רופא שיניים בנה לי תכנית טיפולים שכללו סתימות ושני טיפולי שורש. את כל הטיפולים הייתי אמורה לסיים תוך שישה חודשים וזה בהערכה שהרופא נתן לי. הבעיה היא שאני כבר שנתיים מטופלת אצלו וטיפולים פשוטים נהיו מורכבים וכואבים (בכיס ובפה). איך אדע אני יידע אם הרופא לא עושה לי נזקים בשיניים וכדי לתקן את הנזקים על הטיפול נמשך ולא נגמר?

גיורא רואי, עו"ד מנהל הפורום

שלום ענבר. מעבר לעבודה שהטיפול התארך מאד כפי שאת מתארת, במשך הזמן יכולה להיות החמרה במצב השיניים או חלק מהם ולכן יש חשיבות לסיים את הטיפולים בזמן מהיר יחסית. אני מציע שתפני לרופא שיניים מנוסה אחר, אולי מומחה לטיפולי שורש ותבואי אליו עם הצילומים שנעשו בוודאי בתחילת הטיפול כדי שהוא יוכל לראות מה היה מצב הפה לפני תחילת הטיפול והוא יוכל להעריך בפנייך האם הרופ"ש שטיפל בך התרשל בטיפול ואולי אף גרם לך גם לנזק. אם אמנם הורפ"ש שאיתו תתיעצי יאמר לך שנעשו נזקים תוכלי אולי לתבוע את הרופא על הנזקים שנגרמו לך. בהצלחה