מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

ביטוח מבנה הבית המשותף האגודה לתרבות הדיור ומה שביניהם

איר
איריס טל

שמי עו"ד איריס טל, ברוב עוונותי אני יו"ר ועד הבית בבניין. כעת לקראת חידוש פוליסת הביטוח של הבניין "גיליתי" לפתע משפט האומר כי "מוסכם ומוצהר בזה כי נציגות הבית המשותף כדלעיל הינה חברה באגודה לתרבות הדיור. חידוד - אנחנו לא חברים מבחירה, לא יצאנו יתרון בדבר במיוחד לאור כפילויות השירותים אשר הפוליסה כוללת בתוכה. ולעניין הייצוג המשפטי אשר ניתן לכאורה ע"י האגודה שמענודברים לא טובים בלשון המעתה. אוקיי נחזור לפוליסה, סוכנת הביטוח שלחה לי מייל לאחר שהערתי את תשומת ליבה שאנחנו לא חברים ולא היינו חברים גם בשנה שעברה ומודיעה לי כי נפלה טעות בפוליסה בשנה שעברה משום לא שמו לב שאנחנו לא חברים באגודה ולמעשה "זכיונו". בחינת האתר של האגודה מעלה כי ע"פ הפרסומים חברת איילון (מציעת ההצעה במקרה שלי) היא הזוכה במכרז שערכה האגודה. חברות אחרות למעשה לא משחקות בתחרות על ליבנו ע"י מתן תעריפים גבוהים בצורה משמעותית מאוד, כך שבפועל נוצר למעשה מונופול של איילון ומי לא יחשוד בקומבינה עם האגודה לתרבות הדיור? ועל זה נשאל מה הדין? תודה איריס