מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

נזילת המים מצינור ביוף שכן תיקון נזילת מים לא תיקני

דמי
דמיטרי

שלום. אצלי במחסן יש נזילת מים מצינור ביוף של שכנה מי קומה הראשונה וגם נזק בתיקרה. לאחר ויקוחים רבים הי היזמינה אינסטלטור מביטוח דירה ורצתה שאני אשלם השתתפות שלה. הו שבר אצלי במחסן תיקרה ואמר שלא יכול דרך דירה של השכנה להגיע לצינור. אינסטלטר גרם נזק עוד יותר אצלי, הו עשה שינוים בצנרת, חיבורים אחרים עם סיליקון. למחרת חראים פרצו מחיבור על הקירות. אינסטלטור של שכנה הגעיה עוד שבועים ועוד פעם שם אתסיליקון. על התלונות שלי שעבודה כזו לא מתאימה לי ויש טיפות מים בחיבורים אחרים אינסטלטור אמר שיבוא מפקח ביטוח. אחרי חודש בא מישהו כמו שהו אמר נציג שכנה מחברת ש.ח.ר. שכנה לא הייתה נוכחת. אני דרשתי לסדר נזילות ולהחזיר הכל למצב כמו שהיה. הנציג אמר שהו לא עושה שום דבר והו מחליט מה יהי אצלי במחסן. אחרי שבוע שכנה ודעיה לי בטלפון שמפקח ביטוח אמר לה שהכל בסדר ובאים עלי ליסגור תיקרה. סירבתי על זה. אני היזמנתי אינסטלטורים אחרים אבל הם לא רוצים לגעת בצינורות של השכנה והם צריכים לשבור גם מלמעלה בדירה שלה. גם אמרו שנעשתה עבודה לא תיקנית וככה לא עושים. הימליצו לתבוע שכנה. מה אני יכול להשות עכשיו? אינסטלטורים לא רוצים לגעת בצינורות של שכנה אצלי במחסן. שכנה אמרת זה לא סלון שמים דלי. כבר 8 חודשים אני לא יכל להישתמש עם חלק של מחסן. שכנה בימי שישי הולכת עם מודים של משטרה ומגיעה הביתה עם ניידת משתרת תנוע. מתי שהיתי אצלה בדירה היא הראתה לי שאצלה אין נזילה היא הניחה צ'קלקה כחולה ליד דלת כניסה בדירה משדומה מאוד לאיום. כמעט כל השיחות מוקלטות יש צילומים.