מירב גפרי

חניה ציבורית שהוקצתה לטובת דייר ללא סיבה הגיונית

שלום רב, האם מותר לעיריה להקצות חניה ציבורית ולסמנה באיקס לטובת דייר אשר מתנייד בקלנועית (לא כיסא גלגלים ממונע)ולאפשר ע"י כך כניסת הקלנועית אל תוך שטח הבניין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום מירב, העירייה רשאית לסמן שטחים בתחום הציבורי ( בכביש או מדרכה ) למטרת חניה לנכים. את זכאית לברר בעירייה מה הסיבה שבעטייה היא הקצתה שטח לטובת השכן המתנייד על קלנועית . לא הבהרת מהו "שטח הבניין" . האם התכוונת לחצר המשותפת? או שמא השכן מחנה את הקלנועית שלו בשטח פרטי משלו? אם יש לך השגות על פעולת העירייה, את זכאית להתלונן בפני הממונה על התנועה בעיר או בפני מבקר העירייה או בפני נציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה.