מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

החזר עבור התיקון של הצינור הראשי של הבניין

בור
בוריס

אנחנו גרים בקומה 5 בבניין של 9 קומות. ביום שישי שבוע שעבר נסתם צינור הראשי של הבניין בצד של המטבחים והדירה שלנו הייתה מוצפת.השכנים שמתחתינו עשו קוים חיצוניים של המטבח עד מזמן כי היה ידוע שהצינור הראשי במצב גרוע.הזמנו אינסטלטור הראשון שמצאנו.הוא לא הצליח לפתוח את הסתימה.ביום ראשון הגיעה חברה שלמה של אינסטלטורים יחד עם רכב ביובית.אבל כל הנסיונות כשלו.שלמתי להם על עבודה בס"כ 3100 ש"ח. עכשיו וועד הבית הזמין מומחה להתקנת קו חיצוני לכל הדירות שבקו שלנו.אבל הם לא מוכנים להחזיר לי את 3100 ש"ח האלו וטוענים כי זה סכום גבוה מידי עבור נסיונות שכשלו ואני הייתי צריך קודם לבדוק מחירים במספר מקומות ואז להזמין.יחד עם זאת לא אכפת להם שזה קרה ביום שישי ברגע שהילדים ישנו והמים בכמויות גדולות פרצו לדירה.במצב כזה תהליך בדיקת מחירים היה בלתי אפשרי.זאת הייתה קריאת חרום.השאלה שלי האם וועד הבית חייב להחזיר לי את הסכום הנ"ל במלואו? ואם לא,האם יש לי סיכוי בבית המשפט? תודה