צילה

פיצוי מהקבלן עקב עבודות לתיקון נזילות אצל השכן מתחתי

הבניין בן 3 שנים,לשכן מתחתי יש רטיבות בתקרה. לאחר נסיונות איטום רבים,הרימו את כל המרצפות במרפסת אצלי(120 מטר) ובמשך 40 יום עבדו על מנת לאטום. האם מגיע לי פיצוי כספי עבור הזמן, עוגמת הנפש והלכלוך? אם כן, מי צריך לפצות אותי: היזם או החברה המבצעת? איך נקבע גובה הפיצוי? תודה

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב צילה, כדי לענות לשאלתך יש צורך בבחינת פרטי המקרה שלך באופן פרטני, כולל בחינת הסכם המכר, התנהלות החברה, התנהלות הקבלן המבצע, התנהלות השכן, סוג הליקויי ומועדי האחריות וכיוב'. זוהי אינה שאלה שניתן לענות עליה באופן כללי לצערי.