גיל

מחסנים בשטח המשותף קבוצת המרתף

שלום אני דייר חדש בבניין ישן בן כ50 שנה לפחות. בבניין 16 דירות. בקומת המרתף של הבניין יש מקלט וגם 12 מחסנים. ברור שאין מספיק מחסנים לכל הדיירים. לי יש מחסן שעבר אלי ממוכר הדירה וכך לעוד 10 מהדיירים. לאחת הדירות יש 2 מחסנים... אחד הדיירים שגר כ5 שנים בבניין כועס על כך שאין לו מחסן וכי מדובר בשטח משותף ומאיים בהליך משפטי. ועד הבית התחלף בדיוק והסכמתי לבקשת הנציג החדש שאצטרף אליו ואעזור כי הוא מאוד מבוגר. מה האפשרויות העומדות בפני ?

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב גיל, כדי לענות לשאלתך, יש לבחון את מסמכי הבית המשותף ואת מערכת ההסכמים, ככל שקיימת כזו, ולבחון האם אכן מדובר בשטח משותף או שטח פרטי. מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ ככל שתרצה, 03-6321185, 0528283257.