ארימה

אני בעלת חנות . ליד חנות רחבה של 110 מ. כל הרחבה צריכה להיות מחולקת ל19 חלקיםי זה שטח משותף.

לפי טאבה לי שייכים 9/988 ,לשכנה 3/988 אבל בפועל היא משתמשת ב50מ. ואני 15מ. מה לעשות אני אשמח לקבל הסבר תודה מראש בכבוד רב רימה.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רימה, מדובר במצב מורכב שאינו מתאים לתשובה במסגרת פורום זה. מוזמנת ליצור איתי קשר ככל שברצונך להגיע לפגישת ייעוץ. 03-6321185, 0528283257

ארימה

סכסוך בבתים משותפים בסיבה ששכנים פרסו על השטח שלי ברחבה משותפת