לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שורן

גביה נוספת מועד הבית

שלום רב לפני כ 4 שנים ועד הבית החליט להזמין גדר בין שני בניינים 1. לא כינס אספת דיירים , לא הראה הצעות מחיר , בהתחלה דובר ששני הבניינים ישתתפו בסכום 9000 שח אך הבניין השני התחרט ... והועד החליט שהבניין שלנו ישלם את כל הסכום חלק שילם מקופת הועד ובנוסף ביקש 250 שח מכל דייר אני בקשתי לראות קבלה הראה לי קבלה ע"ס 4000 שח יתרת הסכום רשומה על נייר כלומר שילם שחור וסרבתי לשלם , כל יתר החובות שולמו מזה מס רב של חודשים אני מבקש לראות דפי חשבון בנק וקבלות שוטפות וחריגות והנ"ל מתעלם ממני ויותר מזה אף ענה לי אני את כל המכתבים שלך ישר זורק לשרותים לאחרונה פניתי לאתד (טעות חמורה ) הם שלחו מכתב שיאפשר לי לראות דפי חשבון וקבלות ... הועד ענה שיפרסם דוח ובנוסף שמעתי אותו אומר לאחת השכנות שהוא דפי חשבון בנק לא יראה ! ובנוסף שלח לי מכתב רשום ואיום שאם לא אשלם יפנה לעו"ד או תביעה מנגד אני רוצה לפנות למפקח על בתים בבקשה לגילו נתונים והתנהלות לא חוקית האם אני חייבת לשלם את הסכום שאין לו קבלה ואין אישור פרוטוקול מאספת דיירים והאם אני צריכה לשלם עבור הבניין השני ? אציין כי יתר הדיירים אדישים רובם קשישים כך שהוא יכול לנצל את המצב לבקש כל סכום תודה מראש

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב, כפי שרשמת, אכן באפשרותך לפנות למפקח/ת על המקרקעין, שם גם יוכרע לעניין הסכום שבמחלוקת, כפי שתיארת.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בתים משותפים