לאון שמיר

נזילה ואיטום וסרבני תשלום

יש נזילה מהדירה מעלי ומהגג המשותף דירתי דירה אמצעית. גם הדירה העליונה וגם הדירה התחתונה מתחמקים מתשלום עבור טיפול הבעייה. הדירה שלי עברה לפני 3 שנים שיפוץ רציני וכל יום שעובר הדירה נהרסת והתקרה מתפוררת ונופל טיח ובטון. מה לעשות בנדון?

עו"ד גילי קרנות-עזריה

https://www.mishpati.co.il/article/13364 כתבה מפורטת בנושא

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום ליאון, צר לי לשמוע על המצב אליו נקלעת. המצב לצערי מוכר, וצריך לטפל ביעילות כדי למנוע המשך נזקים. אשלח לך בתגובה הבאה קישור לכתבה שלי בנושא, אשר מפרטת את הדרכים להתמודד עם הבעיה, כולל דרכים לנסות להימנע מהליך משפטי. במקרה שלך אני מניחה שכבר עשית הכל כדי להימנע מהליך משפטי. ההליך המשפטי הנכון הוא פניה למפקח/ת על המקרקעין, בתביעה לצו עשה, אני ממליצה לעשות זאת לאחר שיש בידך חוו"ד מומחה לגבי מקור הנזילות. מוזמן לשוחח איתי או לתאם פגישה ככל שתרצה, 03-6321185, 052-8283257.