מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

זכות דיירים בשימוש מועדון דיירים

אבי
אביבית

בניין מעל 80 דיירים.הועד החליט ללא הצבעה שמועדון הדיירים(כך הוא מוגדר בחוזה) ישמש אך ורק לימי הולדת ובתשלום של 100₪.אני לא צריכה את המועדון לימי הולדת או לאירוע מה שיוצא שאין לי שימוש כלל ואני משלמת ארנונה גבוההה מאוד על שטחים ציבוריים בינהם מועדון אני דיירת שמבקשת את המפתח שיהיה ברשותי כדי שיהיה לילדים מקום לשחק כיוון שהבניין מוקף בכביש ראשי ובאתר בנייה פעיל. ואין גינה ברדיוס של יותר מקילומטר. אני רציתי להציע מועדון ילדים ולאבזר אותו.אבל לכל הפחות לפחות שיהיה לי מפתח. לא הסכימו לתת לי בטענה ש א. בהיעדר מבוגר תהיה בעיה של בטיחות הילדים(רצוי לציין שילדי הבניין משחקים בלית ברירה בלובי מה שגם לכאורה לא בטיחותי וגם מפריע לדיירים) ב.בהיעדר מבוגר עלול להיווצר רעש לא סביר לדיירי הדירות קרקע -בעלי 2 דלתות שאחת מיועדת למניעת רעשים-. ג.בהיעדר מבוגר יתכנו נזקים וגניבות(אין שם כלום חוץ משירותים ומטבחון לא מאובזר). לאחר שעמדתי על זכותי לקבל מפתח,החליטו בועד שהם יערכו אסיפה והצבעה לגבי העניין. השאלות שלי 1.האם חייבת הצבעה של כל הדיירים או רוב או רוב שנוכח באסיפה בלבד? כי לא כולם יהיו מן הסתם. 2.ואם הרוב באסיפה יחליט לא לתת מפתח האם זכותי לדרוש את הקולות של אלו שלא נכחו? 3. אם יוחלט לצערי שלא לתת מה אוכל לעשות אז כדי לממש את זכותי .תודה אשמח לתשובה כיוון שהיום האסיפה