גלית

פנייה למפקח על הבתים החזר כספי

דיירים קומה 4 נאלצו לבצע התקנת יריעות ביטומניות לאחר שוועד הבית סירב לבצע תקונים בגג במשך שנים . הדיירים , בעלי הבית , מבקשים החזר מכל הדיירים בבנין עבור הטיפול בגג. כלומר, התקנת יריעות . הם ממשיכים לשלם את מיסי הוועד כסדרם . נודע להם שאותו הוועד שסירב לבצע תיקון בגג ויתר לדייר אחר על מיסים לתקופה ארוכה וגם הדייר הזה התקין יריעות על חשבונו אולם הוא דרש קיזוז. האם ניתן לפנות למפקח על הבתים בבקשה להחזר כספים במצב כזה?

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום גלית, חסרים לי מעט נתונים, אולם בכל מקרה, בהחלט ניתן לפנות למפקח על הבתים המשותפים בדרישה לקבלת החזר כספי במקרה ששולם על ידי אחד הדיירים ביתר. תצטרכי לבחון את פרטי המקרה שלך, האם אכן מישהו שילם ביתר. ככל שכן - אכן ניתן לתבוע. בהצלחה.