שרה דייויס

תלונות על רעשים מהשכנה מעליי

השכנה מעליי טוענת ששומעת רעשי גרירה מהדירה שלי ואני גרה מתחתיה 🙈האם זה יכול להיות איך אני פוטרת את זה כי היא כל הזמן צועקת ומקללת

עו"ד גילי קרנות-עזריה

ליבי איתך. בנימה האישית, קרה לי דבר דומה. האם ניסית להסביר כי מקור הרעש אינו אצלך? ממליצה להסביר, וככל שניתן, אף להגיע אליה כשישנם רעשים כך שתוכל לראות שאינם מגיעים ממך. ככל שזה לא מסייע, את יכולה להציע לה לפנות למפקחת או למומחה לבדיקת מקור הרעש, אך אם המדובר במצב של הטרדות מסוג שונה, תוכלי לפנות למשטרה, ככל שהדבר יסייע. בהצלחה רבה...