אלון

נזק לרכב כתוצאה מנזילת ביוב בחניון הבניין

שלום רב, עברנו לגור, בשכירות, בבניין חדש. במהלך תקלה במערכת הביוב בחניון, הייתה נזילה, שגרמה לצריבת צבע במכסה המנוע של הרכב שלנו. כמובן שועד הבית והקבלן מעבירים אחריות מאחד לשני, שאלתי היא מי אחראי על העניין, והאם מגיע לנו פיצוי? (יש לי הצעת מחיר ממוסך מורשה ע״ס 900 ש״ח).

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום אלון, צר לי לאכזב אותך, אבל על מנת לדעת מי אחראי על התיקון, מאחר ואין הסכמה, עליך יהיה להביא חוות דעת איש מקצוע, וככל שזה לא יסייע, יהיה עליך לפנות למפקח/ת. עלות כל אחד מהם עולה בהרבה על עלות התיקון... הייתי ממשיכה לנסות מולם ללא חוות דעת ו/או לבדוק אם לועד יש ביטוח שניתן להפעיל. בכל מקרה, כאמור, כל פניה משפטית, לרבות באמצעות מכתב עו"ד, תעלה לך יותר מהתיקון.. בהצלחה..