ליטל

מטרד רעש ממנוע מקרר של סופר מתחת לבניין

שלום עורך דין רותם, אני גרה ברחוב מסחרי בקומה שנייה בבניין רב קומות, מתחת לבניין ישנו סופר. מה שקורה הוא שמנוע המקררים של הסופר פועל בעוצמה רבה, כזאת שברגע שמניחים את הראש על הכרית יש רעש נוראי וצורם בכל הגוף של דחפור ...הדחפור הוא המנוע! הלילות הם לילות..והיום יום יום שלנו מלווה בעצבים ובחוסר שינה. מה גם שהמנוע הזה עובד אחת ל2 דקות..עובד..מפסיק עובד מפסיק. ניסיתי לגשת אל בעל הסופר והוא אומר שאין מה לעשות ושאיני יכולה להגיש פנייה לעירייה על מטרד.. האם זה נכון? האם הלילות שלנו ימשיכו להיות מתישים כאלה? אשמח לתשובתך בהקדם.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב ליטל. פניה לעירייה אינה ההליך המתאים. בהנחה שמדובר בחנות בבניין, ההליך המתאים הוא פנייה למפקחת על הבתים המשותפים. מומלץ להצטייד בחוות דעת לעניין הרעש לפני הפנייה בתביעה.