משה

פלישה למועדון דיירים

אחד השכנים החליף את המנעול למועדון הדיירים וכרגע רק לו יש את המפתח, כרגע המקום משמש כטחנת טעינה לאופניים ולטרקטורטנים של ילדיו וחברים של ילדיו, בשבועות האחרונים המקום הפך למועדון לכל ילדי האיזור כמובן שמלווה בליכלוך רעש ובלגאן. דיירי הבניין מתנגדים בתוקף לשינוי ומעוניינים לפעול, ניסיון לפתור את הבעיה בדרכי שלום לא צלחה.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום משה, ממליצה לכם לכנס אסיפת דיירים, בה תקבלו החלטה מה ייעשה בחדר הדיירים , ככל שטרם קבעתם ייעוד לחדר הדיירים, ובמועד זה תדונו על ייעוד חדר הדיירים, תקבלו החלטה מסודרת, וכן קבלו מאותו דייר את המפתח לשכפול. בהצלחה.