מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ
עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.
פלישה למועדון דיירים
משה
משהאחד השכנים החליף את המנעול למועדון הדיירים וכרגע רק לו יש את המפתח, כרגע המקום משמש כטחנת טעינה לאופניים ולטרקטורטנים של ילדיו וחברים של ילדיו, בשבועות האחרונים המקום הפך למועדון לכל ילדי האיזור כמובן שמלווה בליכלוך רעש ובלגאן. דיירי הבניין מתנגדים בתוקף לשינוי ומעוניינים לפעול, ניסיון לפתור את הבעיה בדרכי שלום לא צלחה.
RE:
עו&
עו"ד גילי קרנות-עזריהשלום משה, ממליצה לכם לכנס אסיפת דיירים, בה תקבלו החלטה מה ייעשה בחדר הדיירים , ככל שטרם קבעתם ייעוד לחדר הדיירים, ובמועד זה תדונו על ייעוד חדר הדיירים, תקבלו החלטה מסודרת, וכן קבלו מאותו דייר את המפתח לשכפול. בהצלחה.