גיא

תיחום חנייה פרטית בבניין

שלום , יש לי חנייה פרטית הרשומה בטאבו כחוק. העניין הוא שהחנייה שלי במרחק של כ- 20 ס"מ מן שפת הכביש - כך שלפעמים שכנים חונים חצי על המדרכה חצי על הכביש - וכך הם נכנסים לחנייה שלי. מידי פעם (שהמצב באמת מפריע ) מתקשרים לפקח שנותן דוח ו/או שיזיז את הרכב. שאלתי היא - האם אני יכול לשים עמודים/אבני שפה של מדרכה על גבול החנייה שלי ? זאת ללא כל בקשה מן העירייה / וועד הבניין ? הרי מדובר על שטח פרטי שלי? תודה ,

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום גיא, עליך לעשות זאת בתיאום עם העירייה, הנושא הינו בתחום התכנון והבנייה ולא בתחום הבית המשותף. נשמע מצב מרגיז.. מקווה שתמצא את הפיתרון המתאים במהרה..