פירחה עמר

שכנה מטרידה את דודתי במשך כל שעות היום והלילה עירבנו משטרה מזה מספר שנים ולא עוזר מה עלינו לעשות

דודתי אשה ערירית גרה בבנין משותף קומה ראשונה מעליה יש שכנה שכל הזמן מרעישה כבר מספר שנים דודתי בת 88 ואני מבקשת מה עלינו לעשות למי לפנות פנינו למשטרה עשרות פעמים וכנראה שזה לא כל כך מעניין אותם גם האחראי רחוב בתחנת הדר בשם רוני לא מעניין אותו ולא יודע איך לפתור את הבעיה

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום פירחה וכל הכבוד על הסיוע לדודתך. מצב מתסכל ביותר. עליה לפנות למפקח/ת על הבתים המשותפים בתביעה, רצוי שהיא תהיה מגובה באיזושהי חוות דעת או לפחות תרשומת של שעות הרעש. כפי הנראה ימונה מומחה מוסכם כדי לבחון האם רמת ושעות הרעש עומדות בדרישות, ובכל מקרה ייעשה ניסיון למנוע את ההטרדה הקשה. באפשרותכן לפנות באופן עצמאי בתביעה למפקחת, תוכלי לחפש בגוגל המפקחת על הבתים המשותפים, יש שם טיוטת כתב תביעה, תוכלו לעשות בה שימוש. שוב, מציעה לערוך תרשומת על השעות והרעש.