אלקסיי

פרוייקט תמ"א 38- התארגנות לועד הבית

היזם טוען שהוא סיים את כל העבודות בשטחים המשותפים למרות שהעבודות בחניון עדיין לא הסתיימו והבניין לא נמסר לרשויות ( ישנה בעיית גישה לחניות) . היה הליך מסירה לנציג הדיירים עם מבקר הבניה מטעם היזם. היזם טען שמאותו התאריך של המסירה , הוא רוצה לשתארגן לועד ונתחיל להתנהל באופן עצמאי כגון להתחיל לשלם חשבונות. האם המהלך חוקי או שאנחנו יכולים לדרוש ממנו להמשיך לדאוג לניהול השטחים המשותפים עד שיסיים את ההתחחיבות שלו לרשיויות. לדוגמה- ידוע לנו שעד עכשיו הוא לא שילם היטל חניה לעיריה.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב, השאלה לא מתאימה לפורום המשפטי. מוזמן לפנות למשרדנו לייעוץ בתשלום בנושא.