זמיר כהן

בעיה באינטרקום הבניין באחריות ועד הבית?

שלום רב,,אני גר בבניין משותף של שבעה דיירים,כולם שומעים את מי שמצלצל באינטרקום וכמובן יכולים לדבר עימו,רק אצלי אני שומע את הצילצול אבל איני שומע ואיני יכול לדבר עם מי שמצלצל,הבאתי טכנאי שיבדוק והוא אמר שהבעיה לא נמצאת אצלי בבית ולפי מיטב ידיעתו בעיה שהיא מחוץ לבית זו חובת ועד הבית לתקן ולשלם,ברצוני לדעת מה נכון?אשמח לתשובה .בתודה מראש כהן זמיר 0544419157

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום מר כהן, האינטרקום הוא מתקן משותף שועד הבית חייב לדאוג לתחזוקתו זולת אותו החלק הנמצא בתחום הדירה. אתה זכאי לדרוש מועד הבית לתקן את האינטרקום לאלתר. רק אם יתברר כי התקלה היא במתקן המצוי בדירתך תצטרך לשלם עבור התיקון.