דוד צביאלי

יו"ר ועד הבית המגדלת כלב נובח אימתני קיללה אותי לאחר שגם גרמה למטרד רעש קשה במהלך חודשים שהסב נזק על פי סעיף 13 לחוק מפגעי רעש. בסיס משפטי להחלפתה ?

כבוד עורכי הדין שלום. יושבת ראש ועד הבית בבניין המשותף בו אני גר גרמה למטרד רעש קשה- הכלב שלה נובח ברצף במהלך היום. במטרד רעש זה ניתן להוכיח שנגרם נזק קשה לתובע (אני) על פי סעיף 13 חוק מפגעי רעש - הדבר נבחן במשרד עורך דין ידוע. ידוע לי כי אין כל קשר להמשך תשלום ועד הבית שזה חובה על פי החוק ואני משלם בזמן ודרך קבע. אך מאחר וגם קיללה אותי בקולי קולות וחיי הפכו לגיהנום של ממש הרי לא די בכך שגרמה נזק רעש (מצטבר במשך חודשים ארוכים ולא התלוננתי לרשויות בפרק זמן ארוך זה) אלא בשיא המתיחות ביני לבינה גם קיללה אותי בקולי קולות שנשמעו ברחבי הבניין זה כבר בבחינת 'הרצחת גם ירשת'. נשאלת פה בין שאר הסוגיות גם השאלה המוסרית האם צריך אדם זה להמשיך ולשמש כנציג הדיירים בבנין המשותף או 'יושת ראש הועד' כפי שקוראים לזה בשפת העם ? גם הושפלתי וגם ממשיך לשלם כאילו הכל ממשיך כרגיל....המעמד שלי בבניין המשותף הוא דייר בשכירות, לא בעל נכס. תודה על ההקשבה כבודם.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

שלום רב, צר לי לשמוע. מציעה לך לפעול בדרכים החוקיות להחלפת הועד (על ידי כינוס אסיפה והצבעה של רוב). בהצלחה.