מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ
עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.
איחסון חפצים בלובי קומתי
איך מפנים אותם . היום בבינינים החדשים יש חדר מדרגות עם דלתות נגד אש ו לובי קומתי מהמעליות יוצאים לכיוון הדירות . מדובר ב4 דירות בקומה 2 . 2 דירות אחת לצד השניה בכל צד מערב וממזרח מהיציאה מהמעלית . הדייר שיש לו דירה ממולי מאחסן 10 שנים ליד דלת דירתו 2 זוגות אופניים גדולים חיבר בורג לקיר ונועל את את האופניים .שלו . כיוון שאין לו מחסן הוא שם שם מעין מחסן צר גבוה מפלסטיק עם מנעול יש תמיד על המחסן חפצים וגם על הריצפה יש חפצים .אנחנו שגרים ממול סובלים .וועד הבית ואב הבית לא יכול לפעול נגדם . הם בשלהם . לא מעניין אותם כלום . 10 שנים זה מפריע לי אסתטית . אב הבית אמר שכאילו השטח לפני הדירה הוא מרחב פרטי והם יכולים לשים מה שרוצים . זה לא מדריגות .אני לא יודעת איפה לחפש את ההגדרה של המקום הזה . 2. זה לדעתי שטח משותף שמיועד רק לכניס פה לדירות . אם המפקחת תידרוש מהם פינוי . אני משכירה את הדירה שלי והיום דיירים מבטלים לי חוזה והיה ואני לא מצליחה לטפל במיסדרון הזה. מישהוא יכול לעזורלי בבקשה ?? תודה אהרונה a