משפטי– זאפ
משפטיפורומיםבתים משותפיםזיפות גג בבניין משותף ישן

מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

זיפות גג בבניין משותף ישן

בתי
בתיה הרשקו

שלום אני גרה בבניין 3 קומות כל קומה 4 דיירים קומת קרקע 6 דירות מתוכם 5 דירות בבעלות עמידר . סה"כ 18 דיירים בעלי הדירות קומה אחרונה החליטו לעשות זיפות גג אחת הדירות מקומה אחרונה פנתה אלי אם אני מעוניינת בזיפות גג ואמרה שהם רוצים לעשות זיפות חצי גג לי יש שתי דירות בקומה ראשונה אחת על שמי והשניה ירושה מהוריי אמרתי לה שתביא הצעות מחיר קבילות עם לוגו של החברה ושתפנה לכל הדיירים. הסתבר שלא פנתה לכולם בעלת דירה אחרת באותה קומה הביא 3 הצעות מחיר שנים ללא לוגו של החברה ועשתה חישוב לפי 12 דיירים בכניסה 18 דיירים כולל דיירי עמידר. היא גם לא ציינה שמות 12 דיירים וומרת שתבוא לגבות כסף מחיר 18400 לא כולל מע"מ לפי החישוב שלה כל דייר 2200 שח אמרתי שהמחיר מופרז אנשים כאן רובם כולל אני חיים על קצבאות מאיימת שאם לא אשלם תיהיה תביעה מכוון אליי כי לי יש שתי דירות. אנשים לא אמינים ביום ראשון הוחט א סיפר דירים בהשתתפות נציג עמידר ויבחר מישהו מטעם הדיירים שיטפל בתיקון הגג מה עליי לדרוש ממנה ממתינה לתשובה תודה בתיה הרשקו 0542330121