מנהלי הפורום
שרות לקוי של חברת שמרלינג -סינכרו תחזוקת גנרטור בבית משותף
שלום עו"ד דניאל רותם אני בועד ועד חדש ,של ביניין שי עגנון 6 באר שבע, אחראי על התחזוקה , בעברי בצה"ל ומילואים מכונאי ארבע סוגי מנועים דרגה /או שלב 12 הייתי בוחן אוגדה 252 , להלן :חברת שמרלינג -סינכרו נותנת שרות תחזוקה לגנרטורים בכל הארץ, נתנה שרות שנתי לגנרטור בחרום,שנתיים, בביניין שי עגנון 6 בבאר שבע בדקתי את ההסכם שרות ,שהוא הסכם אחיד לכל המטופלים/ לכל המתוחזקים, להלן סעיף 12, להסכם ,הסכם זה כוללאת כל החלפים הדרושים לטיפול שנתי עפ"יהוראות החברה :מסנני שמן,מסנני סולר,שמן מנוע, ונוזל קירור מרוכז לרדיאטור,אך אינו כולל מסנן אוויר, בדקתי את טיפסי הטיפול של הטכני,פעם אחת בשנתיים הוחלף מסנן שמן ,המנוע לא עבד קשה להדוק עם הוחלף ,בדקתי את גובהה המים לאחר שהיה הטכני חסרים 5 ס"מ נוזל קירור ,בדקתי את צנרת המים צנרת רקובה ומשם נזל המים בעת רתיכת המים ,מכוונים שבורים ואין התראה , כל פעם הטכנאי כותב יש להחליף את מסנן האוור, בדקתי את מסנן האוויר תקין לגמרי, תשלום בנפרד, מחירו בחברה 440 ש"ח ,בחנות של חלפים למשאיות 170 ש"ח סעיף ,20 להסכם ,אין החברה אחראית לכל נזק ישיר או עקיף שיגרם בגין פעולת או אי פעולת הדיזל גנרטור הן ללקוח והן לצד ג' ,( לסיכום :החברה לא אחראית על כלום , יש לזכור זו חברת תחזוקה ולא חברת טיפולים) שלחתי את כל הממצאים לחברת שמרלינג לידי מנהלת השיווק מדי מליס ,לאחר כמה ימים היא אמרה לי נפצה אותכם ב 2200 ש"ח ,סיפורים לא שילמה מזה כארבע חודשים, : יש להתריע לכל הוועדים של בינייני רב קומות עובדים עליכם בעניים, יש לפסול את החוזה הוא אחיד , מה המשך טיפול ? בתודה