כניסה של חברת ניהול, ירידה בשירות, עלייה של דמי הניהול תוך חודשיים ולא באמת מטפלים במשהו
היי, גר בבניין שיש בו דיירים בעייתים (השתלטות על מקומות חנייה דרך בנייה של צלונים וצמצום חניות, שימוש בחניות באופן קבוע לאחסון, חלק מהדיירים לא משלמים ועד, יש דיבור על מכות מדיירים מסויימים שנתבקשו לשלם וכיוב, יש דירה שהשתלטו עליה ויש ממנה נזק מים רציני מטה, השתלטות על חדרים משותפים בבניין והכי חשוב הוגדר כמבנה מסוכן בגלל נפילת אריחים וחתיכות בטון) לפני כחודשיים הועד התחלף וממש עזב את הבניין, ונכנסה חברת ניהול שנבחרה ע״מ לתת מענה לכל הבעיות מאז תיקונים מסוימים ששולמו בבניין על ידי הדיירים הופסקו, המחיר עלה ואין למעשה שום מענה לבעיות המוזכרות או לטיפול במבנה המסוכן שמתבטא בחתיכות שפשוט מתפרקות ונופלות בשיחה איתם הם אמרו שאני לא אמור לראות איזה ביטוי להעלאה, זה לא משהו שאני אראה וזה לא ממש תשובה מקובלת מובן שאני דייר בבניין שהוועד שכר, אבל האם אני לא מחויב לקבל שקיפות ולדעת מה קורה מחברת הניהול? למה עולה המחיר ולקבל מענה לפחות כל הנושא רגיש כי יש פחד מאנשים בבניין להתעסק עם זה, אבל ציפיתי לשקיפות מחברת הניהול, למה גובים יותר כסף ואין למעשה שום שינוי תודה רבה
שאלות נפוצות:
דורית מגן
אלכסנדר
אתי שכטר
הראל אריק
רות פור