רונית

תשלום ועד על שרותים שלא קיבלתי

היי הועד בבניין דורש' שאשלםועד 4 חודשים אחורה שלמעשה לא היה שרותי נקיון ולא היה גינון וניקוי החצר המדרגות בחוץ,הם פנו לבעלי הבית ,לאחר שאמרתי שאשלם רק על החשמל כי זה מה שקיבלתי בחודשים אלו,בעל הבית מאיים עלי למרות דהסברתי ושלחתי תמונות של הבניין מבפנים ומבחוץ,מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

סעיף 58 לחוק קובע חובת תשלום דמי ועד. ככל שיש טענות בנוגע לאי מתן שירותים בבניין ו/או להפחת דמי ועד ו/או לקבלת החזר ניתן לפנות לנציגות ובמידת הצורך להגיש תביעה למפקח על המקרקעין.