רחלי כהן

האם הבונה על הגג שהוא רכוש משותף אמור לפצות את כל דיירי הבניין

בבניין בבני ברק 4 קומות 16 דיירים. 4 דיירי הקומה האחרונה רוצים לבנות על הגג שלהם שהוא רכוש משותף. האם עליהם לפצות את שאר 12 הדיירים שיש להם חלק ברכוש המשותף-הגג ואיך מחשבים את הפיצוי תודה רחלי

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לא אוכל להתייחס לשאלתך באופן כללי במסגרת הפורום. נחוצים פרטים ומסמכים רלוונטים ובחינה של המצב המשפטי בנסיבות העניין. במידת הצורך מוזמנת לפנות למנהלת הפורום