מחלוקת עוברת גבול עם וועד הבית
שלום עו"ד דניאל רותם, אודה לך אם תאיר את עיני בנושא כל כך מציק ומכאיב שאני חובה ביחד עם אימי בת ה87 אימי גרה בדירת פרטר גבוהה-חצי קומה מהקרקע. היתה לה סתימה הרבה זמן באמבטיה עד שהגיע אינסטלטור והוציא עם הציוד שלו שורשים גדולים וארוכים מהצנרת וכך התגלתה הבעייה שבגללה לא זרמו המים. מכיוון שהבעייה נובעת מעצים שנמצאים בחצר ונכנסים לצנרת דרך הצנרת הראשית, אימי דרשה מוועד הבית לכסות את ההוצאה והוא סרב. באסיפה שנערכה מספר חודשים לאחר מכן, אימי העלתה את הנושא והוחלט בפרוטוקול פה אחד שישולם לאימי תשלום חד פעמי על פתיחת סתימה. תקופה לאחר מכן שוב נסתם והיא הזמינה אינסטלטור וכאשר נגשתי לוועד עם החשבונית שישלם לי עבור פתיחת הסטימה הוא עמד בדלת חצי סגורה ורק הציץ עם הראש ואמר לי שהוא לא רוצה את החשבונית ושאינו מוכן לשלם. משם התחילה מסכת של התעלליות והתנשות והתנהגות ממש לא נורמלית מצידו כלפי אימי כלפי וכלפי כל הנושא וזה גרר אותנו לבזבוז זמן, אנרגיות וכמובן אימי בגילה חולה ועם הרבה בעיות ולא ברור לי בכלל איך האדם הזה מסוגל להתנהג ככה לאשה בגילה שלא מזיקה ולא מפריעה לאדם. נאלצתי להפסיד ימי עבודה וללכת איתה במצבה לתרבות הדיור והתחיל סבב של מכתבים שלנו ושלו דרכם והם לא כל כך עוזרים. לבסוף לאחר שהם אמרו לו שהוא חייב לשלם ונאלצנו לבקש מאיזה שכן שישכנע אותו הוא דרש מאימי לחתום לא רק על קבלה שקבלה את הכסף אלא שהיא מתחייבת לכל מיני דברים לא כל כך ברורים בגוף הקבלה שבעצם אמור רק לשמש לאישור שהתקבל כסף ולא הסכמנו לחתום על זה ובקשנו לחתום רק על קבלה רגילה אז הוא לקח בחזרה את השיק מהידיים שלה ומאז עבר עוד זמן והיום היא מספרת לי שהיא בקשה ממנו את הכסף והוא אמר שהוא בכלל לא חייב לשלם לה. עצם זה שעדיין הנושא הזה על פקר היום ואנחנו נאלצים ולהעלות את זה וכל פעם לדבר על האדם הלא סמפטי הזה זה ממש גורם לאי נעימות וחוסר אונים. כרגע הדיירים אמורים לשלם איזה שהוא סכום על תביעה משפטית של המנקה שמאוד קרוב לסכום שאימי אמורה לקבל. האם במקרה שכזה כדאי לה לכתוב בחדר המדרגות על המקרה ולומר שהיא מקזזת את הסכום מהתשלום שהיא צריכה לשלם. האם זה בסדר. כמו כן היתה אמורה להיות ישיבת וועד בינואר על 2013 וינואר כבר לא יהיה ואין שום אינפורמציה ממנו לגבי דוח שנתי וכו'. ואם אבקש ממנו הוא בכלל לא ידבר איתי ויסגור לי את הדלת בפרצוף. זאת ההתנהלות. איך אפשר להתמודד עם דבר כזה ועם אשה בת 87 שממש לא בנוייה להתנהגות כזאת כלפיהה. תודה ושבת שלום
שאלות נפוצות:
דורית מגן
אלכסנדר
אתי שכטר
הראל אריק
רות פור