שוש בסנינו

הפסקת ישיבת ועד שלא יכולה להתנהל עקב כאוס בין הדיירים צעקות ועלבונות

האם יש לי זכות להפסיק ישיבת ועד במקרה שלא נותנים לי לנהל אותה כשהדיירים רבים בינם לבין עצמם עם צעקות רמות ועלבונות ולא נותנים לי להשלים משפט אחד בשקט והאם דיירת סרבנית שנמצאת בתהליך תביעה משפטית עקב חובות לוועד זכאית להשתתף בישיבה ויש לה זכות הצבעה? האם יש דרך למנוע את השתתפותה.תודה על תשובה מהירה לא יאוחר מיום שלישי שבה תתקיים הישיבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, אינך רשאית למנוע מאף בעל דירה להשתתף באסיפת הדיירים וכן גם להצביע גם אם הוא או היא חייבים כספים לועד. רצוי לא להפסיק את הישיבה אלא אם כן לא ניתן יהיה להמשיך לקיימה. במקרה שלא ניתן יהיה להמשיך בקיום הישיבה, הודיעי על הפסקה של מספר דקות כדי שהרוחות תרגענה.