שמבדוי

דיירת שלא מתקנת נזילה מהקולטים

שלום לכם. האם ניתן לעשות משהו כדי לאלץ דיירת שלא מתקנת את הקולטים (דוד שמש) שלה שנוזלים כבר לא מעט זמן? לאחרונה עשינו זיפות לגג וסיוד. הנזילה שלה יצרה בריכה קטנה ו"מחקה" את כל הסיד שהיה ליד הקולטים. היא טוענת שלא מדובר בדוד שלה אבל בבדיקה מתברר שזה דווקא כן הדוד שלה. היא טיפוס אלים (מילולית) וועד הבית לא מעוניין להתעמת איתה. מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, אם הדיירת תסרב לתקן את הנזילה תוכלו להגיש תביעה נגדה למפקח על רישום המקרקעין. אולם, לפני הגשת התביעה רצוי לפנות לבעל הדירה במכתב שיימסר ביד. מומלץ לתעד את הנזילה ולצלם את הקולטים. אם הדיירת תסרב לתקן את הקולטים שלה, קבלו הצעת מחיר ממספר בעלי מקצוע ותוכלו לתבוע את הסכום שיידרש לתיקון.