אושרית עזר

גביה מיוחדת של 1000 שח לעיצוב לובי

שלום לך, שמי אושרית ואני בעלת דירה בבניין בקרית השרון בנתניה, לפני כשנה יו"ר הועד זימן אסיפת דיירים והחליט על 1000 שח עיצוב לובי. ראוי לציין כי הבניין חדש והתאכלס רק בסוף 2011, הלובי חדש ועוצב ע"י חברת אשדר שבנתה אותו. אין כל צורך בעיצוב לובי מחדש. בישיבה נכחו כ20 דיירים מתוך 82. קומץ אנשים ויור הועד שהוא אדם כוחני ועו"ד במקצועו כפו על האחרים את ההחלטה, בלי להציג הצעות מחיר קונקרטיות אלא רק הערכות לכל מיני עיצובים המעוניינים בהם. הגביה המיוחדת הינה ע"ס 1000 שח לכל דייר והינה מיותרת לחלוטין, בשעה שמיסי הועד הועלו ב10% לאחרונה ובעת שמתקיים מאבק מול הרשות להגבלים עסקיים מול חברת ישראליפט שהיא החברה היחידה המספקת מענה למעליות בבניין ולא ניתן להחליפה ולקל שירות מחברות אחרות. הועד לא עשה כל מאמץ סביר להשיג רוב אמיתי לאישור הגביה המיוחדת והסתפק באסיפה זו. אני ועוד כמותי לא שילמנו, אך לאחרונה דיירים קיבלו איומים בכתב על הגשת תביעות וחששו מאוד הלכו ושילמו למרות התנגדותם. היום קיבלתי כתב תביעה שאני הנתבעת היחידה, ראוי לציין כי בשל עזרתי במהלך השנה האחרונה בצמצום עלויות והצעות מחיר ועזרה מול ישראליפט ביקשו שאצטרף לועד והסכמתי. כך שהיו"ר הגיש תביעה נגדי כנציגה ועד. מה ניתן לעשות ואיך להתנהל? אשמח מאוד לעזרתך, בברכה, אושרית 054-8183109

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום אושרית, הואיל והוגשה נגדך תביעה, אני סבור כי טוב תעשי אם תשכרי את שירותיו של עו"ד שיגיש בשמך כתב הגנה. לא ניתן לברר במסגרת פורום זה את כל פרטי המחלוקת שלך עם יו"ר הוועד. עוה"ד שייצג אותך יבדוק אם ההחלטה באסיפת הדיירים התקבלה כדין. כמו כן מומלץ לבדוק אם ההחלטה להגיש את התביעה נגדך התקבלה כדין.